четверг, 9 ноября 2017 г.












Реєстрація на mini-EdCamp "Без довіри немає освіти". Київ, 2 грудня 2017 р.
2 грудня 2017 року запрошуємо освітян та батьків до відвертої розмови на болючу тему про довіру суспільства до освіти. Для подачі заявки на участь треба заповнити цю анкету. Зверніть увагу, що заповнення анкети займе хвилин 10-15.
Для нас важливо, щоб у спільній роботі взяли участь зацікавлені педагоги та батьки, тому, будь ласка, обов'язково надайте розгорнуті відповіді на запитання про довіру до освіти та про участь у EdCamp. Під час проведення mini-EdCamp ми розповімо вам про результати цього невеличкого дослідження.
Чому виникають довіра чи недовіра? Що зробити, щоб педагоги виконували суспільний запит на якісну освіту, а суспільство - довіряло педагогам? Нас очікують дискусії, майстер-класи, тренінги, робота у фокус-групах тощо.
Разом з нами 2 грудня будуть активісти громадської організації "БатькиSOS", журналісти сайту "Нова українська школа", психологи Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України, керівники освіти Дніпровського району та міста Києва, активні педагоги.
Наш захід відбудеться у форматі mini-EdCamp. Це означає, що кожен із учасників вільно обиратиме, до якої саме спільної роботи він хоче приєднатися.
Програму ми вже формуємо - і маємо досить цікавих подій, про які напишемо пізніше.
Водночас ми відкриті до пропозицій - і готові надати можливість провести свій локальний захід: лекцію, дискусію, майстер-клас, тренінг тощо. Пропонуйте! Для цього у реєстраційній формі є відповідний розділ.
Форма реєстрації буде відкрита протягом 10 днів: до 24:00 п'ятниці 17 листопада.
Після цього протягом тижня, до 24 листопада ми будемо проводити телефонні інтерв'ю та запрошувати до участі.
Після заповнення Ви отримаєте копію Вашої анкети на вказану електронну пошту.
ВАЖЛИВЕ ЗАСТЕРЕЖЕННЯ.
У школі ми можемо прийняти для участі у нашому EdCamp близько 120-150 учасників. Тому просимо Вас поставитися із розумінням, якщо кількість заявок буде великою і доведеться запросити не всіх.
У такому випадку перевагу до запрошення матимуть колеги, які найбільш детально відповіли на запитання анкети та ті, які готові приїхати до нас із інших міст за власний рахунок.
Тих, хто із різних причин не зможе відвідати нас 2 грудня, пізніше зможе подивитися найбільш цікаві заходи у відеозапису.
Більше про підготовку до EdCampKyiv - на сторінці події.
https://www.facebook.com/events/1988226268088775/
Чекаємо на Вас!

Сподіваємося на плідну спільну роботу.
Оновлюємо освіту разом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий