пятница, 30 декабря 2016 г.

Компетентнісний підхід  «формула нової української школи»

Сучасний світ складний. Дитині недостатньо дати лише знання. Ще необхідно навчити користуватися ними. Знання та вміння, взаємопов’язані з ціннісними установками учня, формують його життєві компетентності, необхідні для успішної самореалізації у житті, навчанні та праці.
Місія Нової школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.
З метою допомогти вчителям у реалізації програмових завдань 29 грудня 2016 року проведено семінар-нараду щодо питань впровадження нових навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів 1-4 класи «Компетентнісний підхід  «формула нової української школи»». До участі в роботі запрошувалися голови шкільних методичних обєднань з питань початкової освіти.
     Про особливості роботи  щодо питань впровадження нових навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів 1-4 класи доповіла Стасовська О.М. методист РМК, досвідом використання ефективних методів і прийомів під час вивчення  нових тем програмового матеріалу поділились:
Роман Л.А. голова РМО вчителів початкових класів, вчитель початкових класів Тахтаулівського НВК;
Олефіренко Н.Г. голова РМО вчителів початкових класів, вчитель початкових класів Абазівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Карнаух О.П. голова РМО вчителів початкових класів, вчитель початкових класів Степненського НВК.
    Семінар завершився підведенням підсумків, виробленням методичних рекомендацій для вчителів початкових класів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий