вторник, 17 января 2017 г.

«Гармонія інтелекту та здоров’я»

Шановні колеги!
Згідно з листом-клопотанням стосовно залучення до інноваційної освітньої діяльності за проектом «Гармонія інтелекту та здоров’я» від 02.12.2016р. №  01-14/1645  включено Сем’янівський навчально-виховний комплекс Полтавського району Полтавської області, Степненський навчально-виховний комплекс Полтавського району Полтавської області, Супрунівський навчально-виховний комплекс Полтавського району Полтавської області, Терешківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Полтавського району Полтавської області до участі в інноваційній освітній діяльності із впровадження медико-педагогічного проекту “Гармонія інтелекту та здоров’я”.
Наукове керівництво здійснює Яновська Наталія Миколаївна, кандидат медичних наук, Президент Міжнародного інноваційного центру гармонійного розвитку людини.
Набутий протягом експериментального впровадження проекту (2008–2016 рр.) важливий інноваційний освітній досвід, наявність провідних ідей щодо поліпшення функціонування й інноваційного розвитку освіти в непростих соціально-економічних умовах та уникнення багатьох наболілих проблем дає підстави стверджувати, що постає потреба в його подальшій реалізації згідно з новою Програмою (2017–2021 рр.).
06.12.2016 р. на Комісії МОН представлено продовження реалізації медико-педагогічного проекту «Гармонія інтелекту та здоров’я» на період 2017–2021 рр.
Уже сьогодні навчальні заклади можуть використовувати у своїй навчально-виховній діяльності всі прогресивні здобутки інноваційної системи гармонізуючої освіти та навчальні й навчально-методичні посібники серії «Гармонізуюча освіта (ПіснеЗнайка)».


Комментариев нет:

Отправить комментарий