четверг, 26 января 2017 г.

Формування особистості молодшого школяра у системі розвивального навчання



 24 січня 2017 року на базі Гожулівського НВК відбулося спільне засідання школи молодого вчителя початкових класів та школи педагогічної майстерності з проблеми «Формування особистості молодшого школяра у системі розвивального навчання».
Розвивальне навчання все частіше утверджується як ключовий психолого-педагогічний принцип організації навчально-виховного процесу, від якого багато в чому залежить ефективність переорієнтації системи освіти на розвиток творчої особистості. 
Розвивальне навчання зосереджено на тому, щоб діти вчилися творчо, активно добувати знання, набувати вміння слухати і чути, осмислено ставитися до своєї роботи і активно використовувати отримані знання. Таке навчання якісно змінює ставлення вчителя до дитини, піднімаючи його на більш високий рівень відносин співробітництва.
Своїми уміннями, надбаннями та досягненнями з проблеми «Формування особистості молодшого школяра у системі розвивального навчання» ділилась учитель початкових класів Гожулівського НВК Карпенко С.М.
Учасники засідання отримали методичні рекомендації, висловили свої враження, і відзначили, що подібні семінари необхідні для молодих педагогів сучасної школи та подякували організаторам за набуті знання та творчі ідеї.









Комментариев нет:

Отправить комментарий