среда, 16 марта 2016 г.

Використання інтерактивних методів навчання на уроках у початкових класах з метою формування дослідницьких умінь та навичок учнів

09 лютого 2016р. відбулося  спільне засідання школи молодого вчителя та школи педагогічної майстерності з проблеми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках у початкових класах з метою формування дослідницьких умінь та навичок учнів».
Досвідом роботи поділились вчителі початкових класів Супрунівського НВК Сеннікова В.В., Бернат Л.М.. Учасники засідання відвідали уроки математики у 1 класі   «Таблиці додавання і віднімання числа 7. Збільшення і зменшення числа на 7. Розв'язування задач» (вчитель Сеннікова В.В.) , літературного читання 3 клас «За добро добром платять «Кривенька качечка» (українська народна казка)» (вчитель Бернат Л.М). Кожен урок – це творчий пошук, плідна співпраця з дітьми, яка спонукає їх до самостійної роботи, розв’язання життєвих проблем. У процесі навчання вчителі закладають не тільки фундамент знань, а й формують світогляд, характер учнів, їх ставлення до людей, до країни; виховують почуття дружби, доброти, милосердя, любові до природи. Присутні мали можливість ознайомитися з творчими лабораторіями вчителів, презентаціями з досвіду роботи.
Методист РМК Стасовська О.М. представила презентацію «Гуманно – особистісний підхід до дітей  у освітньому процесі».




Методист РМК                                                        Стасовська О.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий