пятница, 4 ноября 2016 г.

Вік молодших школярів – вік загостреної чутливості

Перший клас школи є адаптаційним, перехідним на фізіологічному, емоційному, інтелектуальному та соціальному рівнях розвитку дитини. Під час будь-якого адаптаційного процесу для дитини важливим є ресурс, підтримка і авторитет, адже дитина дуже чутлива та уважна до того, хто стає для неї опорою. Перший Учитель може допомогти зміцнити, проявитися і розкритися потенціалу дитини.
25 жовтня 2016 року на базі інформаційного центру РМК відділу освіти
відбувся семінар вчителів 1-х класів на тему «Вік молодших школяріввік загостреної чутливості»,  виступила методист РМК Стасовська О.М.
       Своїми уміннями, надбаннями та досягненнями ділилися учителі нашого району. Теми виступів педагогів були різноманітними та змістовними. Досвідом роботи поділились  вчителі:
Шарка І.В., Калашниківський НВК «Розвиток навичок читання, уміння працювати з книгою, як засіб розумового виховання учнів»;
Дмитренко О.О., Пальчиківський НВК «Розвиток навичок каліграфічного письма».








Творчий підхід, висока відповідальність за обрану справу, наполегливість у досягненні мети педагогічних працівників Полтавського району вселяють впевненість у власних силах, надихають на створення умов для навчання дітей у навчальних закладах нашого району.
Методист РМК Стасовська О.М. підвела підсумки заходу, спільно з учасниками семінару було вироблено методичні рекомендації.


Комментариев нет:

Отправить комментарий